lunes, 9 de marzo de 2009

Els Síndics locals de Catalunya escullen la seva nova junta directiva a la Trobada del FòrumSD celebrada a Sant Boi


SANT BOI, 26 DE FEBRER DE 2009. El FòrumSD, l’associació que aplega a tots els Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores locals de Catalunya, ha celebrat avui a Sant Boi de Llobregat la seva 11a trobada anual, en la que s’han exposat les noves línies d’actuació de cara als propers anys i en la que s’ha escollit la nova Junta Directiva. Josep Escartín, Síndic Municipal de Greuges de Sabadell, serà el nou president de l’associació els propers 2 anys, en substitució del Síndic Municipal de Sant Boi, Carles Dalmau. Mª Glòria Valeri, Síndica de Vilafranca del Penedès, ocuparà la vicepresidència de l’associació de Síndics locals de Catalunya.

Josep Escartín, que és el primer Síndic Municipal de Greuges de Sabadell des de fa 3 anys i que fins ara ocupava el càrrec de vicepresident del FòrumSD, ha destacat la importància de la proximitat que té el Síndic local: “L’administració del Segle XXI és aquella que és propera, que parla el llenguatge de la gent. En aquesta Administració el Síndic o Defensor local és fonamental; és qui dóna la cara humana de l’Administració. És una figura que col·labora molt decisivament en millorar l’Administració”.

La 11a Trobada del FòrumSD ha comptat amb la presència de Jordi Ausàs, Conseller de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, que ha participat a la cloenda de l’acte juntament amb l’alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, i el president de la Federació de Municipis de Catalunya, Manuel Bustos.

Els membres de la nova Junta directiva són (a la fotografia, i de esquerra a dreta): Jordi Sistach (Palamós), Misericòrdia Vallès (Reus), Jaume Clavell (Sant Cugat), Josep Escartin (Sabadell), Carles Dalmau (Sant Boi), Fernando Oteros (Santa Coloma de Gramenet), M. Glòria Valeri (Vilafranca del Penedès), Josep Giné (Lleida) i Frederic Prieto (Cornellà).

No hay comentarios: