martes, 26 de febrero de 2008

X Trobada del FòrumSD de Defensorías locales de Catalunya en Lleida



Els Síndics locals de Catalunya es reuneixen a Lleida en la desena trobada del FòrumSDL’acte comptarà la presència de Rafael Ribó, Síndic de Greuges de Catalunya



L’Acadèmia Mariana de Lleida acollirà el proper dijous 28 de febrer la X edició de la Trobada del FòrumSD, l’associació de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores locals de Catalunya. Durant la jornada, se celebrarà l’assamblea del FòrumSD, que tractarà les noves línies d’actuació de l’associació de cara als propers anys. L’acte també comptarà amb la presència de Rafael Ribó, Síndic de Greuges de Catalunya, que pronunciarà una conferència a les 13 hores.



La trobada del FòrumSD, que se celebra anualment des de l’any 2003, comptarà en aquesta edició amb la presència de més de 30 Síndics i Síndiques locals, ex-Síndics i ex-Síndiques locals i personalitats com Rafel Ribó, Síndic de Catalunya, Maties Vives, director d’Ordenació del Territori i Relacions Locals i Jaume Gilabert, president de la Diputació de Lleida, entre d’altres.
Els mitjans de comunicació podran assistir a les 13 hores a l’Acadèmia Mariana de Lleida. A les 13 hores, Rafael Ribó, Síndic de Greuges de Catalunya, pronunciarà la seva conferència i a les 14 hores la junta directiva del FòrumSD podrà atendre als mitjans de comunicació.


Més informació:Comunicació Fòrum Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores locals de CatalunyaÒscar Gómez Domínguezo.gomez@masmedia.info Tel. +34 626 47 30 10

No hay comentarios: